Vårt upplägg kring olivoljeprovning

Välkommen till vår olivoljeprovning där vi samarbetar med våra leverantörer. Visste du att den första pressningen ger den bästa oljan och kallas för "extra jungfruolja" som pressas fram av färska oliver inom högst ett dygn efter plockningen.

På Kaffehörnan & Annat gott har vi fördjupat oss i olivoljans härliga värld. Tänk dig bara lite olivolja på en riktig fin Angusbiff eller bara att doppa brödet i när du äter en god pasta. Ja olivoljan är fin i många sammanhang. Vi erbjuder olivoljeprovning  med någonting matigt samt inledningsvis kommer vi att röra oss från olika regioner i Italien och Spanien eftersom de är mest prisbelönta och håller en god kvalitet. Men givetvis kommer vi vandra in i andra regioner såsom Grekland, Portugal och Mellanöstern som är mer ovanlig, även USA är ett outforskat område.

I vårt upplägg kommer vi att guida dig och er kring olika smakupplevelser med tilltugg i grupper om 4-30 personer. Vårt upplägg vänder sig både till företag och privatpersoner. Vi är tillgängliga perioden september - mars eller enligt överenskommelse.

Pris per kuvert 300 - 350:-/person

För mer information nås vi lättast på:

+46 70 919 82 83 alternativ www.waxholmskaffehorna.se vid mail skriv gärna olivoljeprovning i rubriken.

Välkomna!