Vårt upplägg kring teprovning

Är du en teälskare och är nyfiken på att testa nya sorter? I så fall, följ med oss på en upptäcksresa inom teernas värld!

Te har en lång och rik historia och det finns oändligt mycket att upptäcka och uppleva.
Under 1,5 till 2 timmar kommer du att kanske smaka dig fram till en ny favorit. Vi har svarta, gröna och vita téer från hela världen, både rena téer och smaksatta téer, som varsin har sin egen unika karaktär. 

Vi smakar på ett antal olika kvalitetstéer samt serverar enklare tilltugg i form av något "matigt samt något sött". Under tiden kommer vi att gå igenom olika tésorter och hur de framställs, téets historia och hur du kan brygga hemma för bästa resultat. 

Teprovningen äger rum i första hand i Vaxholm motsvarande 4-30 personer. Ni får gärna indikera om ni vill fokusera på rena téer eller smaksatta téer. Plats är i närheteen av vår butik och självklart så kan vi vara mobila om ni har andra önskemål

I butiken har vi nu säljer vi  ett selektivt sortiment av tekannor, muggar/koppar samt burkar av svensk, dansk och japansk design, för att kunna förgylla tillvaron för just din teupplevelse

Pris per kuvert 300 - 350:-/person

Period för dessa åtaganden är september - mars eller enligt överenskommelse. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

För bokning så nås vi på:

+46 70 919 82 83 eller per mail event@waxholmskaffehorna.se

Ange Teprovning som rubrik i ditt mail.

Välkomna!