Vårt upplägg kring kaffeprovning

På Kaffehörnan & Annat Gott så kommer vi att leda dig runt kaffevärldens alla hörn från Asien - över Afrika och bort till Sydamerika. Vi leder dig in i kaffesmakens värld och kommer att berätta lite om kaffets historia samt dess intåg i Sverige. Vi försöker även reda ut lite om Arabica och Robusta bönan som är de vanligast förekommande i Sverige.

I vårt upplägg så kommer vi att "koppa" och smaka av olika sorters kaffe samt lättare tilltugg kommer att erbjudas i form av "någonting matigt och någonting sött". Vårt kaffe kommer från våra leverantörer samt vi kommer även prova på vårt eget kaffe som numer heter Rådhuskaffet. Vi har själva varit på kurser, Mikael som numer många känner är Barista utbildad för att kunna erbjuda en bra kvalitet i både service och smakupplevelse i våra kaffeprovningar. Mikael har även hållit i smakupplevelsekurs i Kaffe, Choklad & Romprovning.

Intresset är stort och vi håller i dessa smakupplevelser perioden september - mars. För övriga önskemål om tider tas detta enligt överenskommelse. Tveka inte att höra av er om ni är en grupp på 4 - 30 personer.

Pris per kuvert 300 - 350:-/person

Vi vänder oss både till företag och privata kunder. För bokning så nås vi på:

+46 70 919 82 83 eller per mail event@waxholmskaffehorna.se

Ange Kaffeevent som rubrik i ditt mail.

Välkommna!