Projektledare eller koordinator till er tillställning?

Nu har vi på Kaffehörnan & Annat Gott ett erbjudande som heter Rent for Event! Ideen kommer faktiskt från en av våra kunder som vet om att vi har en bakgrund inom projektledning. 

I vårt erbjudande där smakupplevelser och vår passion för smaker är en självklarhet kan ni nu hyra oss vid behov för ett lyckat event. Vi hjälper er med strukturen, planeringen, smakupplevelsen, leveransen för att avlasta er inför er tillställning oavsett om ni som företag eller som privatperson har ett större eller mindre arrangemang. Vår projektmodell är baserad på komplexa projektstrukturer som vi har arbetat med genom åren där vi förenklat med checklistor, avstämningar mm  för event enligt stegen:

- Insikt (era tankar ideer mm gällande ert behov för en bra tillställning)

- Vägval (Miljö, matformat, leverantörer, upplevelsemöjlighet)

- Geomförande (Nu kör vi och ser till att allt kommer på plats samt stöttning vid tillställningen)

Vi har försökt att vara enkel i vårt språk ovan då vi vet att det alltid finns detaljer att hålla reda på oaktat vilken tillställning som ni har tänkt er. Så om du är ett företag eller privatperson med en större eller mindre tillställning så tveka inte att höra av dig. För mer information om priser upplägg mm kontakta mikael@waxholmskaffehorna.se alternativt +46 70 919 82 83