Cafe'delen

I Cafe'et tog vi traditionen vidare från tidigare ägare med kaffe & te samt annat gott. Med passion för smaker och kvalitet så kan du nu njuta av gott kaffe i olika former och vi har vårt eget "Branding" Rådhuskaffet i vår espressomaskin som vår rostare gör. Vi är supertacksamma att våra egna recept har uppskattats och som nu har uppmärksammats av våra kunder sedan ett tag tillbaka. Tack alla nöjda kunder för det.

Våra tee´r är grymma - tänk dig att du kan boka en teprovning likväl som du kan få en chai - latte som inte är på pulver. Hur gott är inte det?

Vi erbjuder även lättare tilltugg i form av smörgåsar baserat på surdegsbröd och våra bakerys som kommer bl a ifrån Chokladfabriken , Olof Viktors med flera under högsäsong maj - sep. Mer nytt kommer till turistsäsongen nu under 2018.

Du kan även beställa en smakmeny på kaffet som är Barista choice. Alltid olika från gång till gång så tveka inte att ta dig tid för en kaffekullenarisk upplevelse i vårt lilla cafe´.

Det som händer inför 2018 är att vi kikar på några nya spännande matiga varianter som både fungerar som fika eller takeaway. Under hösten 2018 kommer vi bara ha enklare tilltugg.

Vad händer mer i butiken och när har vi öppet:

Butiken har öppet mars till december - se tider på FB, annonsering, Instagram, skylt utanför butik eller hör av er.

Butiken är nu semesterstängd och öppnar upp igen mars 2018. Exakt tid kommer att utannonseras i början av mars.

Man kan alltid boka upp oss för eventuella event. Välkomna att höra av er på 070-9198283 eller event@waxholmskaffehorna.se alt info@waxholmskaffehorna.se